Ana içeriğe atla

Linkin Park Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Gerçek


Fact Kingdom sitesi, Linkin Park hakkında bilinmesi gereken 10 çarpıcı bilgileri (çoğumuz bilsek de) sıraladı.

Hazırlayan: Fact Kingdom




1. Grup, Lincoln Park olarak biliniyordu. Linkin Park, grup tarafından kullanılan üçüncü isim oldu. Başlangıçta 'Xero', ardından 'Hybrid Theory' ve daha sonra 'Linkin Park' oldu.



2. Chester Bennington, grubun ilk vokalisti değildi. Grup, başlangıçta Mark Wakefield adlı bir vokalistler çalıştı. Daha sonra yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle gruptan ayrıldı.


3. Wakefield'ın gruptan ayrılmasıyla Dave Farrell grubu terk etti ancak grup büyük bir başarıya ulaşınca Linkin Park'ın orijinal basçısı olarak geri döndü.



4. Linkin Park, YouTube'da 1 milyondan fazla hite ulaşan ilk rock grubu.



5. Chester Bennington, ilk eşi Samantha ile evlendiğinde yüzük alacak parası yoktu. Bunun üzerine arkadaşından kendisi ve Samantha için sol eline alyans dövmesi yapmasını istemiştir.


6. 'My December' kapak fotoğrafı Josh Groban tarafından tasarlandı.



7.  Linkin Park, 6 stüdyo albümü, 2 canlı albümü ve 21 EP yayımladı.



8. Chester Bennington, Stone Temple Pilots grubunda vokal yapıyor.



9. Linkin Park, 169 odül için aday gösterildi ama bunlardan sadece 59'unu kazandı.




10. Mike Shinoda, görünüşe göre İngiliz medyasından korkuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linkin Park'ın Ünlü Şarkısı "Crawling"in Hikayesi

Metal Wani sitesi, Linkin Park'ın Crawling şarkısının hikayesini yayınladı. Kaynak : https://metalwani.com/2018/02/story-behind-linkin-parks-most-famous-song-crawling.html Çeviri : Kaan YEDİDAL Crawling, Linkin Park'ın ilk albümünden bir şarkı. Grubun Chester Bennington ile birlikte çalıştığı ilk şarkının ismi 'Blue' idi. Bu şarkıyı beğenmemişlerdi fakat şarkının sonundaki vokalde kabul edilebilir bir şeyler vardı. Chester Bennington ve Mike Shinoda melodiyi alıp üzerine yeni sözler yazdılar. Chester vokal kayıtlarını Mike ise altına gitarları yazdı ve stüdyoda çalışan diğer grup üyeleriyle buluşup ortaya 'Crawling'i çıkardılar. Brad Delson, Chester'ın sesinin grubun söz yazma yeteneğinin çok üstünde olduğunu söylüyor: "Chester gruba katıldığında vokal kısımları; 'Hey bu bizim istediğimiz vokal kısımları' bölümünden 'Wow bu vokaller hayal bile edemeyeceğimiz kadar iyi' kısmına dönüştü çünkü onun(Chester'ın) öfkesi

Mike Shinoda: "Hedefim Yeni Bir Vokalist Aramak Değil"

Mike Shinoda Mart'ta başlayacak Post Traumatic 2019 turnesi öncesinde Rock Antenne ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Linkin Park'ın geleceği ile ilgili de önemli bilgiler verdi. Çeviri: İpek Alâra Akbulut , Linkin Park Türkiye Fotoğraf: Daniel Prakopcyk

Talinda Bennington'dan Akıl Sağlığı Hakkında Açıklamalar

Chester'ın eşi Talinda Bennington, NowThis'e akıl sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu.  Çeviri: İpek Alâra AKBULUT, Linkin Park Türkiye Fotoğraf: (©Frazer Harrison/Getty Images)