Ana içeriğe atla

Mike Shinoda: "Hedefim Yeni Bir Vokalist Aramak Değil"



Mike Shinoda Mart'ta başlayacak Post Traumatic 2019 turnesi öncesinde Rock Antenne ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Linkin Park'ın geleceği ile ilgili de önemli bilgiler verdi.

Çeviri: İpek Alâra Akbulut, Linkin Park Türkiye
Fotoğraf: Daniel Prakopcyk


  • Mike, stüdyoya girip hem kendisi hem de başkaları için şarkı yazarken Linkin Park'ın geleceğinin "yakında bir araya geldiklerine ortaya çıkacağını ve neler olacağını göreceklerini" söyledi.
  • Şu an Linkin Park için yeni bir vokalist bulmanın şu anki hedefleri olmadığını belirtti:
Bu koşulların kendiliğinden oluşması gerektiğini düşünüyorum. Eğer iyi kişiliğiyle ve tarzıyla uyum sağlayacak mükemmel birini bulursak o zaman birileriyle bir şeyler yapmayı deneyebilirim. Birini yerine getirmek amacıyla değil ama... Chester'ın yerine başkasını getireceğimizi düşünmüyorum.

  • Mike grubun tamamının bir araya gelip müzik yapmak ve sahneye çıkma isteği olduğunu ancak çoğunun daha buna hazır olmadığını, bu yüzden kendi solo projesine yöneldiğini söyledi.

  • Mike, son olarak hayranları hakkında açıklamalarda bulundu:
Onların müziğimizi [Linkin Park] yapmaya devam etmemizi ve sahneye çıkmamızı istediklerini biliyorum.  Bu yüzden bağlantımız ve ilgimiz oldukça belki bu konuda bir sonuca varabiliriz. Ama söylediğim gibi, bu kendinden oluşmalı. Çıkıp 'Vokalist aranıyor' posterleri asmak gibi bir şey peşinde değilim. Bunun tamamıyla uygunsuz ve kötü bir fikir olduğunu düşünüyorum.

Röportajın tamamını buradan dinleyebilirsiniz:


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linkin Park'ın Ünlü Şarkısı "Crawling"in Hikayesi

Metal Wani sitesi, Linkin Park'ın Crawling şarkısının hikayesini yayınladı. Kaynak : https://metalwani.com/2018/02/story-behind-linkin-parks-most-famous-song-crawling.html Çeviri : Kaan YEDİDAL Crawling, Linkin Park'ın ilk albümünden bir şarkı. Grubun Chester Bennington ile birlikte çalıştığı ilk şarkının ismi 'Blue' idi. Bu şarkıyı beğenmemişlerdi fakat şarkının sonundaki vokalde kabul edilebilir bir şeyler vardı. Chester Bennington ve Mike Shinoda melodiyi alıp üzerine yeni sözler yazdılar. Chester vokal kayıtlarını Mike ise altına gitarları yazdı ve stüdyoda çalışan diğer grup üyeleriyle buluşup ortaya 'Crawling'i çıkardılar. Brad Delson, Chester'ın sesinin grubun söz yazma yeteneğinin çok üstünde olduğunu söylüyor: "Chester gruba katıldığında vokal kısımları; 'Hey bu bizim istediğimiz vokal kısımları' bölümünden 'Wow bu vokaller hayal bile edemeyeceğimiz kadar iyi' kısmına dönüştü çünkü onun(Chester'ın) öfkesi

Talinda Bennington'dan Akıl Sağlığı Hakkında Açıklamalar

Chester'ın eşi Talinda Bennington, NowThis'e akıl sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu.  Çeviri: İpek Alâra AKBULUT, Linkin Park Türkiye Fotoğraf: (©Frazer Harrison/Getty Images)