Ana içeriğe atla

Chester Bennington ile LPU Chat Özet (17 Haziran 2015)


Yeni Dead By Sunrise albümünün yayınlanacağını söyledi.

İyileşme aşamasındayken çok boş zamanı olmadı çünkü acı içerisindeydi. Aynı zamanda Stone Temple Pilots ile ve Linkin Park ile ofisteydi.

En sevdiği müzik klibi Red Hot Chili Peppers’tan Give It Away.

Bu sıralar “Peaceful Parent, Happy Child” (Huzurlu Ebeveyn, Mutlu Çocuk) kitabını okuyor. Cezadan kaçmayı ve sınırlamalarla empati kurmayı anlattığını söylüyor.
Meksika yemeklerini seviyor ve Meksika yemeklerini sevmeyenleri sevmiyor.

Slipknot seviyor.

Eminem’le turneye çıkmak istiyor.

Bir listesi var: Arkadaşı Church’ü beğenmiyorsanız, çocukları ya da Meksika yemeğini sevmiyorsanız o zaman listesinin dışındasınız, arkadaş olamazsınız.

İspanyolca konuşamıyor.

En sevdiği futbol takımı Arizona Cardinals, onların kötü olduğunu ama bunun zaferlerini daha tatlı yaptığını söylüyor.

Bir süre dövme yaptırmayacak, çünkü bacağını kırdığından beri acı çekiyor.

Reggae’yi seviyor, kendisinin eski rasta saçları hakkında konuştu ve reggae’ye beyaz bir orta sınıf çocuğunun olabileceği kadar yakın olduğunu söyledi. Arkadaş grubuyla çok reggae dinlermiş, sadece faturalarını ödeyecek ve zamanının geri kalanını müzik yaparak, skateboard yaparak ve konserlere giderek harcayacak işleri alırmış.

Şarkılar için ilham kaynağı: Hayat sizi hiçbir şeyin devam etmediği bir zamanda bırakmaz, bu yüzden ilham almak için uyanın.

STP konserleri bacak kırığından sonra gücünü geri kazanmasına yardımcı oldu, konserler zorluydu. Çok hızlı ilerleme kaydetti ama bu acı vericiydi.

Muse ile turneye çıkmak istiyor. Eğer bir grubun LP ile çalmasını istiyorsanız diğer gruba LP ile turneye çıkmak istediğini sorarsınız, böylelikle olabileceğini söylüyor. Yakın zamanda Metallica’dan James ve Lars’ı gördüğünü ve onlarla birlikte turneye çıkmaları gerektiğini söylüyor.

Bali,Fiji’ye gitmek istiyor; suyun üzerinde bir kulübenin olduğu bir yere, karısıyla ve başka hiç kimseyle.

Easier To Run’u bundan sonra tekrar çalacaklarından şüphe duyuyor.


Televizyonu seviyor, televizyonun ve sporun onu bu yolda aklı başında tuttuğunu söylüyor. En sevdiği programlar Hannibal, şimdiye kadarki en iyi programın Breaking Bad olduğunu söyledi; Battlestar Galactica’dan da bahsetti. Katil olan programları seviyor, The Following’i sevmiyor. Game of Thrones’u ve Silicon Valley’i seviyor, yemek yerken/içerken izlemeyi tercih ediyor. 4. Sezonda The Walking Dead’i umursamayı bıraktığını söylüyor.

LP uzun zamandır turne otobüsünde bulunmamış.

Of Mice & Men ve Rise Against ile yeniden turneye çıkacak olsalar bu onu şaşırtmazmış, ikinci Projekt Revolution’dan beri Rise Against’i onlarla birlikte çalmaya ikna etmeye çalışıyormuş.

Warped Tour’da bir çok kişi ve grup Projekt Revolution’u sormuş, bu yüzden geri gelebilir.

Ona göre Stars Spangled Banner söylenecek en zor şarkı.

Bu akşam Jurassic World’ü izlemeye gidecek; Chris Pratt’in arkadaşı olmak istiyor; onu herhangi bir şeyde göreceğini söylüyor.

Foo Fighters’ı seviyor, onlarla turneye çıkmaları gerektiğini de söylüyor. Birbirlerinin şarkılarını çaldıkları bir headline konser yapmak istiyor. Dave (Grohl) bacağını kırdığı için üzgün hissediyor. Eğer biriyle çarpışmak istiyorsanız onun bileğini kırmanızı söylüyor.
iTunes radyosunu, electro chill radyosunu dinliyor.

Yemek yapmayı seviyor.

Batman/Superman filmi için büyük beklentileri var, Afflec (Ben)’in daha iyi olacağını söylüyor.

Çocukları büyük çizgi roman hayranı.

Elinden geldiğince küfür etmemeye dikkat ediyor.

Çıldıran ve onu stalklayan fanlar dışında tüm hayranlarını seviyor.

Gitarist olarak yeterince yetenekli olmadığını, bu yüzden artık sık gitar çalmadığını ve şarkı söylemeye konsantre olmayı tercih ettiğini söylüyor.

Köpekleri: Görme engelli bir Boston Terrier’ı var, tüm gün gaz çıkarıyormuş. Siyah ve gürültülü şekilde havladığında ve horladığında “habba” diyen bir pug’ı var. Ve oğlunun bir Golden Retriever’ı var.

8. Sınıftayken insanları telefondan işletmiş, kız arkadaşı karnına oturmuş ve o da gaz çıkarmış.Çok utanmış.

Başka bir film yapıp yapmayacağını bilmiyor, oyunculuğa çalışması gerektiğini düşünüyor. Hayali bir broadway yıldızı olmakmış. LP yüzünden şu an çok zamanı yokmuş, belki yaşlandığında.

Club Tattoo’ya gitmeyi seviyor, yakında grubun 20. Yıl dönümü olacak bu yüzden bir parti yapabilirler.

Çeviri: Linkin Park Türkiye

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linkin Park'ın Ünlü Şarkısı "Crawling"in Hikayesi

Metal Wani sitesi, Linkin Park'ın Crawling şarkısının hikayesini yayınladı. Kaynak : https://metalwani.com/2018/02/story-behind-linkin-parks-most-famous-song-crawling.html Çeviri : Kaan YEDİDAL Crawling, Linkin Park'ın ilk albümünden bir şarkı. Grubun Chester Bennington ile birlikte çalıştığı ilk şarkının ismi 'Blue' idi. Bu şarkıyı beğenmemişlerdi fakat şarkının sonundaki vokalde kabul edilebilir bir şeyler vardı. Chester Bennington ve Mike Shinoda melodiyi alıp üzerine yeni sözler yazdılar. Chester vokal kayıtlarını Mike ise altına gitarları yazdı ve stüdyoda çalışan diğer grup üyeleriyle buluşup ortaya 'Crawling'i çıkardılar. Brad Delson, Chester'ın sesinin grubun söz yazma yeteneğinin çok üstünde olduğunu söylüyor: "Chester gruba katıldığında vokal kısımları; 'Hey bu bizim istediğimiz vokal kısımları' bölümünden 'Wow bu vokaller hayal bile edemeyeceğimiz kadar iyi' kısmına dönüştü çünkü onun(Chester'ın) öfkesi

Mike Shinoda: "Hedefim Yeni Bir Vokalist Aramak Değil"

Mike Shinoda Mart'ta başlayacak Post Traumatic 2019 turnesi öncesinde Rock Antenne ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Linkin Park'ın geleceği ile ilgili de önemli bilgiler verdi. Çeviri: İpek Alâra Akbulut , Linkin Park Türkiye Fotoğraf: Daniel Prakopcyk

Talinda Bennington'dan Akıl Sağlığı Hakkında Açıklamalar

Chester'ın eşi Talinda Bennington, NowThis'e akıl sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu.  Çeviri: İpek Alâra AKBULUT, Linkin Park Türkiye Fotoğraf: (©Frazer Harrison/Getty Images)