Ana içeriğe atla

The Hunting Party Tour Orlando, Florida Konseri

Linkin Park önceki gece Amway Center’da (Orlando, FL) biletlerin hepsi satılmış olan kalabalıkta The Hunting Party turnesine başladı.  Geçen yaz Carnivores Tour esnasında gördüğüme göre bu Linkin Park’la ilgili bir şeyler vardı, -tam burada, tam şimdi. Şimdi beni yanlış anlamayın, Carnivores gösterileri harikaydı:  Sahne aldılar, bütün gözde şarkılarını çaldılar, evi(Amway Center) salladılar ve herkes eve memnun döndü. Ama bu sefer kesinlikle farklı bir şey vardı. Bunun davranışları olduğunu söylemem gerekiyor.  Basitçe, sahnede oldukları için mutlu görünüyorlardı. Mutlu oldukları konu hakkında olumlu değilim. Sadece bu tur için ana temel amaçlarının hayranlarına yakın olmak olduğunu varsayabilirim.  Sebep buysa, kesinlikle başarmaktan çok daha fazlasını yaptılar.


Gülümsemenin bulaşıcı olduğunu söylerler, aslında Linkin Park’ın gülümsemesinde bir eksiklik yoktu. Bu grubu daha önce birçok kez gördüm, Chester’ı bu kadar çok gülerken görmedim. Enerji doluydu, yenilenmişti ve en iyi yaptığı şeyi yapıyordu; bir rock gösterisinde hayranların verdiği paranın hakkını veriyordu. Ön sıradan en arka bölümdeki balkon kısmına kadar herkes özellermiş gibi hissettirildi. Sahneye bir podyum eklenmesi Chester ve Mike’a dolaşma ve sıkı hayranlarına daha yakın olma fırsatı verdi. El sıkışmak ve yumruk çakmaktan hayranlar mı yoksa grup mu daha çok zevk aldı emin değilim. Bu yeterli olmadığında kalabalığın içine atladılar - her şey yakındı ve kişiseldi. Çünkü o sadık hayranlar olmadan bunların hiçbiri mümkün olmazdı.



Engin kütüphanelerinden gözde şarkılarının geniş bir yelpazesini kapsamak, yumruklar havada uçuşurken her bir hayranın ciğerlerine kadar katılımıyla birlikte şarkıyı söyleme anlamına geliyordu. Müzik ve ses anlamında onları canlı olarak hiç daha iyi görmemiştim. Linkin Park en olgun döneminde -burada, hemen şimdi! Kuşkunuz olmasın ki eğer bu grubu canlı sahne alırken göreceğiniz tek bir zaman olsaydı, o şimdi olurdu!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linkin Park'ın Ünlü Şarkısı "Crawling"in Hikayesi

Metal Wani sitesi, Linkin Park'ın Crawling şarkısının hikayesini yayınladı. Kaynak : https://metalwani.com/2018/02/story-behind-linkin-parks-most-famous-song-crawling.html Çeviri : Kaan YEDİDAL Crawling, Linkin Park'ın ilk albümünden bir şarkı. Grubun Chester Bennington ile birlikte çalıştığı ilk şarkının ismi 'Blue' idi. Bu şarkıyı beğenmemişlerdi fakat şarkının sonundaki vokalde kabul edilebilir bir şeyler vardı. Chester Bennington ve Mike Shinoda melodiyi alıp üzerine yeni sözler yazdılar. Chester vokal kayıtlarını Mike ise altına gitarları yazdı ve stüdyoda çalışan diğer grup üyeleriyle buluşup ortaya 'Crawling'i çıkardılar. Brad Delson, Chester'ın sesinin grubun söz yazma yeteneğinin çok üstünde olduğunu söylüyor: "Chester gruba katıldığında vokal kısımları; 'Hey bu bizim istediğimiz vokal kısımları' bölümünden 'Wow bu vokaller hayal bile edemeyeceğimiz kadar iyi' kısmına dönüştü çünkü onun(Chester'ın) öfkesi

Mike Shinoda: "Hedefim Yeni Bir Vokalist Aramak Değil"

Mike Shinoda Mart'ta başlayacak Post Traumatic 2019 turnesi öncesinde Rock Antenne ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Linkin Park'ın geleceği ile ilgili de önemli bilgiler verdi. Çeviri: İpek Alâra Akbulut , Linkin Park Türkiye Fotoğraf: Daniel Prakopcyk

Talinda Bennington'dan Akıl Sağlığı Hakkında Açıklamalar

Chester'ın eşi Talinda Bennington, NowThis'e akıl sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu.  Çeviri: İpek Alâra AKBULUT, Linkin Park Türkiye Fotoğraf: (©Frazer Harrison/Getty Images)