Ana içeriğe atla

Mike Shinoda ile LPU Chat Özeti (31 Temmuz 2015)


Mike LPU üyeleriyle VyRT aracılığıyla LPU Chat’e katıldı. Büyük haber ise grubun yılın sonuna doğru stüdyoya girmeyi ve 2016’da yeni bir albüm çıkarmayı umuyor olması.

Çin’den en heyecan verici anısı: Biraz gezi yaptı; Çin Seddi’ni, anime vadisi/sokağını, Şangay bahçelerini görmüş.

Yemeklerin gerçekten mükemmel olduğunu söyledi. Çaldığı yerlerde (Şangay dışında) genellikle batıdan sanatçıları izin verilmediğini söyledi. Ve LPU ve M&G geçişlerini içeren tüm geçişlerin resmi olarak onaylanması gerekiyormuş.

Meek Mill v Drake: Her ikisini de sevdiğini ve bunu izlemeyi sevdiğini söyledi.
Fort Minor’la turneye çıkmak istemiyor çünkü Linkin Park’ın programlanmış bir sürü turne tarihi var ama boş bir günü olursa ve konsere uyarsa bir performans ayarlayabileceğini söyledi.

“Welcome” için gelen yanıtların çok harika olduğunu söyledi.

İşbirliği için henüz bir plan yok, ama ileride yapabilme ihtimalleri var.

Chester iyi, son turne onun için biraz zormuş.

İlk canlı performanslar (THP’den): Yeni şarkıları öğrenmek için grubu bir araya getirmek gerektiğinde zor oluyormuş, önümüzdeki turnelerde yeni canlı performanslar olmayacak.
En sevdiği video oyunu: Telefonundaki Monsters v Zombies, Megaman, Metroid.

Tüm grubun farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olduğunu söyledi. Dave tarih hakkında bilgiliymiş, tarih kanallarını seviyormuş. Mike ise en çok gezip görme işini yapan kişiymiş.
Nike Air Challenge Tech II (?) en sevdiği spor ayakkabılarıymış çünkü ailesine onlar için yalvarmak zorunda kalmış ve mahvolana kadar giymiş.

Leave Out All The Rest, Waiting For The End ve Castle of Glass Mike’ın en sevdiği Linkin Park videoları.

Başarının anahtarı: Çok çalış, enstrüman çalmayı ve işi dengele, önemli olana (kendin, ailen ve uyku) dikkat et.

Geçen turnede Rebellion’u kaldırdılar çünkü Çin’delerdi ve Rob’un omzu ve bileğiyle ilgili problemi vardı, bu yüzden Guilty All The Same’i de listeden kaldırdılar.


A Line In The Sand ve Wastelands için video çekmek istiyor.


Bulunduğu en çılgın konser: Beastie Boys’un çaldığı bir festivalde aşırı doluluk varmış ve kalabalık sallanıyormuş. Ve bu deneyimler onun Linkin Park konserleri için karar vermesine yardımcı olmuş.

Bu sıralar okuduğu kitap: "Daniel Goleman - Emotional Intelligence"

Hybrid Theory yıl dönümü: Küçük bir şey yapabileceklerini ve daha sonraki yıl dönümünde daha büyük bir şey yapmayı düşündüklerini söylüyor.

Aktör değil bu yüzden büyük ihtimalle bir filmde olmayacak.

Bir sürü insanın ona snapchat’ten gönderdiği şeyleri okuduğunu söylüyor.

Linkin Park’ın bu sene sonuna doğru stüdyoya gireceğini ve 2016’da bir albüm yayınlamayı umduğunu söylüyor.

Fort Minor konseri öncesi endişeliymiş.

DSP’lere yeniden başlamak istiyor ama bunu yapmak için daha iyi bir yol bulmaları gerekiyormuş, böylelikle de Pooch’un çok yapacağı bir şey kalmazmış.

Welcome’ın hala kendisi tarafından imzalı ve baskılı olan plakları var. Satın almak için: http://fortminor.com

En sevdiği yazar Anna Shinoda.

Mike Batman’i Superman’den üstün görüyor.

Grupla tanışırken yapılmaması gerekenler. Mike’ın kuralları:
1- Bir kişi ağlıyorsa, istifra ediyorsa ya da havaalanında ailesine veda ediyorsa ona yaklaşmayın.
2- Birine küfür etmeyin, aşağılamayın.

LPU’ya harika oldukları için teşekkür etti.

Fort Minor konserlerinde LPU M&G’leri olacağını; LPU açık artırmalarında Fort Minor ürünleri olacağını söyledi.

Çeviri: Linkin Park Türkiye

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linkin Park'ın Ünlü Şarkısı "Crawling"in Hikayesi

Metal Wani sitesi, Linkin Park'ın Crawling şarkısının hikayesini yayınladı. Kaynak : https://metalwani.com/2018/02/story-behind-linkin-parks-most-famous-song-crawling.html Çeviri : Kaan YEDİDAL Crawling, Linkin Park'ın ilk albümünden bir şarkı. Grubun Chester Bennington ile birlikte çalıştığı ilk şarkının ismi 'Blue' idi. Bu şarkıyı beğenmemişlerdi fakat şarkının sonundaki vokalde kabul edilebilir bir şeyler vardı. Chester Bennington ve Mike Shinoda melodiyi alıp üzerine yeni sözler yazdılar. Chester vokal kayıtlarını Mike ise altına gitarları yazdı ve stüdyoda çalışan diğer grup üyeleriyle buluşup ortaya 'Crawling'i çıkardılar. Brad Delson, Chester'ın sesinin grubun söz yazma yeteneğinin çok üstünde olduğunu söylüyor: "Chester gruba katıldığında vokal kısımları; 'Hey bu bizim istediğimiz vokal kısımları' bölümünden 'Wow bu vokaller hayal bile edemeyeceğimiz kadar iyi' kısmına dönüştü çünkü onun(Chester'ın) öfkesi

Mike Shinoda: "Hedefim Yeni Bir Vokalist Aramak Değil"

Mike Shinoda Mart'ta başlayacak Post Traumatic 2019 turnesi öncesinde Rock Antenne ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Linkin Park'ın geleceği ile ilgili de önemli bilgiler verdi. Çeviri: İpek Alâra Akbulut , Linkin Park Türkiye Fotoğraf: Daniel Prakopcyk

Talinda Bennington'dan Akıl Sağlığı Hakkında Açıklamalar

Chester'ın eşi Talinda Bennington, NowThis'e akıl sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu.  Çeviri: İpek Alâra AKBULUT, Linkin Park Türkiye Fotoğraf: (©Frazer Harrison/Getty Images)