Ana içeriğe atla

Metal Hammer - Team Rock Radyo Chester Bennington Röportajı


Metal Hammer editörü Alexander Milas, yakın zamanda Linkin Park'ın solisti Chester Bennington ile Metal Hammer'ın radyo şovu olan Team Rock Radyo'ya röportaj verdi.

Metal hayranları, "Linkin Park bir metal grup olarak görülemez gibi eleştirilere kızgın mısınız?" diye soruldu. Chester, buna cevap olarak "Hayır hiç kırgın değilim çünkü bende bizim bir metal grup olduğumuzu sanmıyorum bu cevap aslında bizim bilerek en başta bunu açığa çıkartmak istediğimiz bir şeydi biz biraz "Nu-Metal" grup olarak etiketlendirildik. Metal müziğe karşı bir şeyimiz olduğundan değil. Bir yüz ifadesi yada bir duygu gibi. Sanki birisi "O sinirli bir insan" diyor ve sen orada "Ben iyi olabilirim" diye düşünüyorsun. Ben seven ve duyarlı olabilirim. Bizde müziğimizle kendimizi böyle hissediyoruz. Biz sadece tek bir şey değiliz. Grupta bazı elementler Metal bazı elementler pop bazıları elektronik ve bazıları da Hip-Hop. Bizde kendimizi tek bir tarza bağlı olarak kalmıyoruz. "Hybrid Theory" ve "Meteora" sonra aldığımızdan daha fazla risk almak istedik. Dünyaya yaratıcı ve "Nu-Metal" şarkılardan ne kadar daha fazla şarkı yapabileceğimizi göstermek."

Bennington ve Linkin Park grup arkadaşı Mike Shinoda daha ağır seslere dönen yeni stüdyo albümü "The Hunting Party" radyolarda çalan bastırılmış Modern Rock'a kısmen bir reaksiyondur.

Bennington daha fazla ileri götürdü ve "The Hunting Party" Linkin Park'ın son iki parçasının elektronik seslerine bir yanıt olduğunu söyledi. Bin tane "Iridescent" yazabilirsiniz ve ne kadar harika olursa olsun, sıkıcı olacak. Bu albümle tam tersi... "It's Fucking Crazy The Whole Time." ("Albümün her bir dakikası çılgınca.")

"The Hunting Party" 17 Haziran'da çıkacağı planlanmış ve 2012'nin daha fazla elektronik teması "Living Things"den sonra çıkacak.

Yeni albümdeki konuklar Tom Morello (Rage Against The Machine), Page Hamilton (Helmet), Daron Malakian (System Of A Down) ve Rap sanatçısı Rakim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linkin Park'ın Ünlü Şarkısı "Crawling"in Hikayesi

Metal Wani sitesi, Linkin Park'ın Crawling şarkısının hikayesini yayınladı. Kaynak : https://metalwani.com/2018/02/story-behind-linkin-parks-most-famous-song-crawling.html Çeviri : Kaan YEDİDAL Crawling, Linkin Park'ın ilk albümünden bir şarkı. Grubun Chester Bennington ile birlikte çalıştığı ilk şarkının ismi 'Blue' idi. Bu şarkıyı beğenmemişlerdi fakat şarkının sonundaki vokalde kabul edilebilir bir şeyler vardı. Chester Bennington ve Mike Shinoda melodiyi alıp üzerine yeni sözler yazdılar. Chester vokal kayıtlarını Mike ise altına gitarları yazdı ve stüdyoda çalışan diğer grup üyeleriyle buluşup ortaya 'Crawling'i çıkardılar. Brad Delson, Chester'ın sesinin grubun söz yazma yeteneğinin çok üstünde olduğunu söylüyor: "Chester gruba katıldığında vokal kısımları; 'Hey bu bizim istediğimiz vokal kısımları' bölümünden 'Wow bu vokaller hayal bile edemeyeceğimiz kadar iyi' kısmına dönüştü çünkü onun(Chester'ın) öfkesi

Mike Shinoda: "Hedefim Yeni Bir Vokalist Aramak Değil"

Mike Shinoda Mart'ta başlayacak Post Traumatic 2019 turnesi öncesinde Rock Antenne ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Linkin Park'ın geleceği ile ilgili de önemli bilgiler verdi. Çeviri: İpek Alâra Akbulut , Linkin Park Türkiye Fotoğraf: Daniel Prakopcyk

Talinda Bennington'dan Akıl Sağlığı Hakkında Açıklamalar

Chester'ın eşi Talinda Bennington, NowThis'e akıl sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu.  Çeviri: İpek Alâra AKBULUT, Linkin Park Türkiye Fotoğraf: (©Frazer Harrison/Getty Images)