Ana içeriğe atla

Phoenix ile LPU Chat Özet 28.09.2015



Phoenix 29 Eylül saat 03:00’da VyRT aracılığıyla LPU üyeleriyle LPU Chat’e katıldı. İşte chat’ten notlar:

Çeviri: Linkin Park Türkiye




-Sahnedeki acayip/eğlenceli an: Sahnedeyken ayak bileğini kırdığını sanmasını acayip anı olarak (bunu Live in Texas DVD'sinde görebilirsiniz) eğlenceli anı ise yeni pantolon denerken fermuarının bozulması (Bu ise Ozzfest’te olmuş) ve fark edilmemesi için iç çamaşırını siyah giymek zorunda kalmış.

-Roma için Konser DVD’si:  Niye böyle bir şeyin olması gerektiğini anlamıyor çünkü konserleri çok sık kayda almıyorlar ama bu onlar için harika bir konsermiş. Tüm Avrupa turnesi harikaymış ve birçok gezilecek yerlere gitmişler.

-Yeni albüm için işbirliği: Daha akıcı olacak, şu an kesin fikirleri yok ama kapıyı kapatmak istemediklerini söylüyor. Diğer insanlarla işbirliği yapmaktan keyif alıyorlar ve onlarla nasıl olacağını görüyorlar.

-Linkin Park, şu sıralar stüdyoda yazma aşamasında!

-Turnede olmanın ve seyahat etmenin farklı çalışmalarını seviyor. Rahatlamak için golf oynamayı, Amerikan futbolu/futbol oynamayı, arkadaşlarıyla ve ailesiyle vakit geçirmeyi seviyor.

-Birkaç farklı enstrüman çalıyor, ama sadece biriyle çalışıyor ki herkesin yapması gereken bu; Mike dışında.Keman için klasik eğitim almış. Aynı zamanda çello ve piyano çalıyor.

-Noel Baba’ya inandığını söylüyor.

-Phoenix konserlerde yeniden "The Little Things Give You Away"i çalmak istiyor, onu çalmaktan zevk alıyormuş.

-Berlin ve Kopenhag’daki Fort Minor konserlerini izlemeye gitmiş, bundan keyif almış. Mike’la sahnede birlikte çaldıklarında Mike’ı çalarkenizlemeyi sevdiğini söylyor. Ancak kendisi çalmak zorunda kalmadığında daha iyi olduğunu söylüyor. Yeni Fort Minor konserlerinde Mike’ın bir hikaye anlatıcısı gibi olduğunu da bildiriyor bizlere.

-En sevdiği Bayern Münih oyuncusu: Soruyu cevaplamadı ancak onların iyi çocuklar olduğunu söyledi.

-One Step Closer’ı radyoda ilk duyduğu zamanın eski güzel anılardan olduğunu söylüyor.

-Sadece LPU Üyelerinin katılacağı bir turne yapmak istemiyor. 2003 yılında böyle bir şey yaptıklarını çünkü küçük alanda konser vermek istediklerini söylüyor. Eğer yeniden böyle bir şey yaparlarsa büyük ihtimalle sadece LPU üyelerine yapacaklarını söylüyor.

-Yeni albüm için henüz görsellerin olmadığını öğrendik. İşin aslı albümün hangi yöne ilerleyeceğini söylemek için çok erkenmiş ve bir sürü fikirleri varmış. Bu erken aşamalarda stüdyoya herhangi türde bir şarkının gelebileceğini söylüyor.

-Kırık bas gitarı: Kırılmaz olarak hazırlandığını ancak onun kırmaya zorladığını; bu yüzden teknik ekibinin onarmak zorunda kaldığını söylüyor. Onu birkaç kez kırdıktan sonra da sevdiğine karar vermiş, bu yüzden gitarı iyi saklıyor.

-Ted 10-12 yıldır onun teknik elemanı.

-Hindistan’a ne zaman gidecekleri hakkında bir fikri yok.

-Almanca konuşmuyor.

-Roma konseri Avrupa turnesinde en sevdiği konser olmuş.

-LPU Rob’un apartmanında, Mike ve Brad konserlerine gelen kişilere demo kasetleri gönderdiğinde başlamış.

-Eğer müzisyen olmasaymış ne yapacağını bilmiyormuş. Üniversitede tıpa başlamış ancak kan ve yaraları sevmediği için devam etmek istememiş. Basketbol için çok kısaymış, solo sanatçı da olmak istemezmiş.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linkin Park'ın Ünlü Şarkısı "Crawling"in Hikayesi

Metal Wani sitesi, Linkin Park'ın Crawling şarkısının hikayesini yayınladı. Kaynak : https://metalwani.com/2018/02/story-behind-linkin-parks-most-famous-song-crawling.html Çeviri : Kaan YEDİDAL Crawling, Linkin Park'ın ilk albümünden bir şarkı. Grubun Chester Bennington ile birlikte çalıştığı ilk şarkının ismi 'Blue' idi. Bu şarkıyı beğenmemişlerdi fakat şarkının sonundaki vokalde kabul edilebilir bir şeyler vardı. Chester Bennington ve Mike Shinoda melodiyi alıp üzerine yeni sözler yazdılar. Chester vokal kayıtlarını Mike ise altına gitarları yazdı ve stüdyoda çalışan diğer grup üyeleriyle buluşup ortaya 'Crawling'i çıkardılar. Brad Delson, Chester'ın sesinin grubun söz yazma yeteneğinin çok üstünde olduğunu söylüyor: "Chester gruba katıldığında vokal kısımları; 'Hey bu bizim istediğimiz vokal kısımları' bölümünden 'Wow bu vokaller hayal bile edemeyeceğimiz kadar iyi' kısmına dönüştü çünkü onun(Chester'ın) öfkesi

Mike Shinoda: "Hedefim Yeni Bir Vokalist Aramak Değil"

Mike Shinoda Mart'ta başlayacak Post Traumatic 2019 turnesi öncesinde Rock Antenne ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Linkin Park'ın geleceği ile ilgili de önemli bilgiler verdi. Çeviri: İpek Alâra Akbulut , Linkin Park Türkiye Fotoğraf: Daniel Prakopcyk

Talinda Bennington'dan Akıl Sağlığı Hakkında Açıklamalar

Chester'ın eşi Talinda Bennington, NowThis'e akıl sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu.  Çeviri: İpek Alâra AKBULUT, Linkin Park Türkiye Fotoğraf: (©Frazer Harrison/Getty Images)