Ana içeriğe atla

Linkin Park, Yeni Albüm İçin Açıklamalarda Bulundu

Brad Delson, Joe Hahn & Mike Shinoda @ Poker For Relief Etkinliği
Haber : İpek Alâra AKBULUT 

Linkin Park bu yılının sonlarında çıkacak olan yeni albümleri için hazırlanıyor. Mike, Brad ve Joe yakın zamanda Music For Relief için yapılan poker bağış etkinliğine katıldı. Oradayken onlara albüm de dahil olmak üzere çeşitli konularda sorular soruldu.


Önemli noktalar şöyle:

Brad “Her şey doğal bir akış içinde ilerledi ve ortaya çıkacak müzik için heyecanlıyım.” Dedi ve Joe “Dağlar kadar materyalimiz var.” diye ekledi.

Mike Shinoda @ Poker For Relief Etkinliği

Shinoda’ya göre grup bu sefer farklı bir yaklaşım sergiledi. Bunun sonucunda, albüm için epeyce şarkı olsa da henüz netleşmiş sesler yok.
“Benim için dikkate değer olan şey sürece tersten yaklaşmamız. Genellikle önce müzik gelir ve ikinci olarak sözcükler gelir. 30 dakika ara bile olsa olan genellikle budur: Müzik kelimelere ilham verir. Ve bu durumda çoğunlukla kelimeler ve ezgiler öncelikli, parça değil." 

“Neredeyse sese değil, türe değil, sadece şarkı yazmaya, sözcüklere ve ezgilere odaklandık.” Diye devam etti. “Ve bu Rick (Rubin) ‘in bize her zaman anlattığı bir şey, yılları geçmişte bırakmak, ama biz hiç dinlemedik çünkü her zaman işe ilk olarak parçadan başladık. Şimdi şarkıları yazıyoruz ve bunun tarzına uyum sağlamaya çalışıyoruz.”

“Hala bunun içindeyiz, bu yüzden hala bilinçliden daha çok bilinçsiziz.”
“Ama hissediyorum, yazdıklarımızda çok güçlü ve istikrarlı konular var. Duygusal bir çizgi olduğunu hissediyorum ve bunu yönlendirmek ve üzerine fazla düşünmemek bizim işimiz.”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linkin Park'ın Ünlü Şarkısı "Crawling"in Hikayesi

Metal Wani sitesi, Linkin Park'ın Crawling şarkısının hikayesini yayınladı. Kaynak : https://metalwani.com/2018/02/story-behind-linkin-parks-most-famous-song-crawling.html Çeviri : Kaan YEDİDAL Crawling, Linkin Park'ın ilk albümünden bir şarkı. Grubun Chester Bennington ile birlikte çalıştığı ilk şarkının ismi 'Blue' idi. Bu şarkıyı beğenmemişlerdi fakat şarkının sonundaki vokalde kabul edilebilir bir şeyler vardı. Chester Bennington ve Mike Shinoda melodiyi alıp üzerine yeni sözler yazdılar. Chester vokal kayıtlarını Mike ise altına gitarları yazdı ve stüdyoda çalışan diğer grup üyeleriyle buluşup ortaya 'Crawling'i çıkardılar. Brad Delson, Chester'ın sesinin grubun söz yazma yeteneğinin çok üstünde olduğunu söylüyor: "Chester gruba katıldığında vokal kısımları; 'Hey bu bizim istediğimiz vokal kısımları' bölümünden 'Wow bu vokaller hayal bile edemeyeceğimiz kadar iyi' kısmına dönüştü çünkü onun(Chester'ın) öfkesi

Mike Shinoda: "Hedefim Yeni Bir Vokalist Aramak Değil"

Mike Shinoda Mart'ta başlayacak Post Traumatic 2019 turnesi öncesinde Rock Antenne ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Linkin Park'ın geleceği ile ilgili de önemli bilgiler verdi. Çeviri: İpek Alâra Akbulut , Linkin Park Türkiye Fotoğraf: Daniel Prakopcyk

Talinda Bennington'dan Akıl Sağlığı Hakkında Açıklamalar

Chester'ın eşi Talinda Bennington, NowThis'e akıl sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu.  Çeviri: İpek Alâra AKBULUT, Linkin Park Türkiye Fotoğraf: (©Frazer Harrison/Getty Images)