Ana içeriğe atla

Linkin Park'tan Yeni Stüdyo Güncellemesi


Mike, Linkin Park'ın e-mail üzerinden yeni güncelleme paylaştı.



"Hey!

Bize e-mail yollayan herkese çok teşekkürler. Umarım bizim bu yazımızı okurken eğlenirsiniz ve yapacağımız işi gözetleme şansına sahip olursunuz. İleride, yeni albüm hakkında belli bilgileri öğrenen ilk kişi sen olabilirsin. Bunun ne demek olduğunu henüz bilmiyorum. Kim bilir belki de şarkıdan ufak bir kısım, bir söz.

Kısa süre önce bazı favori şarkılarımızda bazı şeyleri daraltmaya  ve onlara son vokalleri koymaya başladık. Onları dinlediğimde, bu şarkıların gerçekten kişiye hitap eden ve açıklayıcı şarkılar olduğunu hissettim. Gerçekten kırılıp dökülmüş kalbimizi sözlere ve melodilerin içine yerleştirdik ve bu da şarkılara ne kadar tutumlu yaklaştığımızı gösteriyor.

Sözü edilmişken, kullanabileceğimiz çok fazla materyal var. Hangilerinin şarkıları yükselişe geçireceğini gruptaki 6 adam olarak oyluyor ve karar veriyoruz. Açıkça bir albüme sahibiz. Vokalleri düzgün yapabilmek ve onların üzerine melodi koyabilmek için önümüze bakıyoruz. Klavye ve bateri listede en yukarıda yer alıyor... fakat önce bazı sözleri sabitlemek için çalışıyoruz.

Devamı gelecek...

Mike (Chester ve Brad omzumun üzerinden yazdığım mesaja bakıyor. Bu arada size selamları var)"

Çeviri: Kaan Yedidal | Linkin Park Türkiye

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linkin Park'ın Ünlü Şarkısı "Crawling"in Hikayesi

Metal Wani sitesi, Linkin Park'ın Crawling şarkısının hikayesini yayınladı. Kaynak : https://metalwani.com/2018/02/story-behind-linkin-parks-most-famous-song-crawling.html Çeviri : Kaan YEDİDAL Crawling, Linkin Park'ın ilk albümünden bir şarkı. Grubun Chester Bennington ile birlikte çalıştığı ilk şarkının ismi 'Blue' idi. Bu şarkıyı beğenmemişlerdi fakat şarkının sonundaki vokalde kabul edilebilir bir şeyler vardı. Chester Bennington ve Mike Shinoda melodiyi alıp üzerine yeni sözler yazdılar. Chester vokal kayıtlarını Mike ise altına gitarları yazdı ve stüdyoda çalışan diğer grup üyeleriyle buluşup ortaya 'Crawling'i çıkardılar. Brad Delson, Chester'ın sesinin grubun söz yazma yeteneğinin çok üstünde olduğunu söylüyor: "Chester gruba katıldığında vokal kısımları; 'Hey bu bizim istediğimiz vokal kısımları' bölümünden 'Wow bu vokaller hayal bile edemeyeceğimiz kadar iyi' kısmına dönüştü çünkü onun(Chester'ın) öfkesi

Mike Shinoda: "Hedefim Yeni Bir Vokalist Aramak Değil"

Mike Shinoda Mart'ta başlayacak Post Traumatic 2019 turnesi öncesinde Rock Antenne ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Linkin Park'ın geleceği ile ilgili de önemli bilgiler verdi. Çeviri: İpek Alâra Akbulut , Linkin Park Türkiye Fotoğraf: Daniel Prakopcyk

Talinda Bennington'dan Akıl Sağlığı Hakkında Açıklamalar

Chester'ın eşi Talinda Bennington, NowThis'e akıl sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu.  Çeviri: İpek Alâra AKBULUT, Linkin Park Türkiye Fotoğraf: (©Frazer Harrison/Getty Images)