Ana içeriğe atla

Bir Soldier'ın Gözünden: Adil'in İlk Linkin Park Konseri

(© Adil Merzlov)
Merhaba arkadaşlar. Prag'da yaşayan Soldierlerdan Adil, Aerodrome Festival Prague'a gidip Linkin Park'ı canlı görme fırsatına sahip oldu. Kendisiyle yaşadığı konser deneyimi hakkında küçük bir konuşma yapıp neler yaşadığını sizler için sorduk:

Röportaj: İpek Alâra AKBULUT



"Tamamen aşık olduğum bir şarkıyla birlikte olan anime videosunu gördüğümde 2007 yazı olduğunu hatırlıyorum. In The End'ti. O zamanlar Shazam yoktu ve hangi grup ya da şarkı olduğunu bulamayacak kadar çaresizdim. Bir gün bir arkadaşım beni videoyu izlerken gördü ve "Oh, bu Linkin Park, onlar havalı müzik yapıyor” dedi. İşte o zaman jeton düştü ve hayatımı tümüyle değiştirdi. Linkin Park'a takıntılı oldum. Onları dinliyor, destekliyor ve bir gün onları canlı dinleyeceğimin hayalini kuruyordum. Hayatımın zor döneminde tek dermanım ve problemlerden kaçışım bu gruptu. Ve Linkin Park'a cidden minnettarım."

(© Linkin Park)

"11 Haziran 2017'de 10 yıllık en büyük hayalim gerçek oldu. Mike'ı, Chester'ı, Joe'yu, Dave'i, Brad'i, Rob'u konser verirken gördüm ve emin bir şekilde söyleyebilirim ki bu adamlar beni şimdiye kadarki en mutlu insan yaptı. Bir kez daha teşekkürler Linkin Park."

Adil'e bize zaman ayırıp deneyimini bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ediyoruz. :)

Konserden kısa bir video (© Adil Merzlov)
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linkin Park'ın Ünlü Şarkısı "Crawling"in Hikayesi

Metal Wani sitesi, Linkin Park'ın Crawling şarkısının hikayesini yayınladı. Kaynak : https://metalwani.com/2018/02/story-behind-linkin-parks-most-famous-song-crawling.html Çeviri : Kaan YEDİDAL Crawling, Linkin Park'ın ilk albümünden bir şarkı. Grubun Chester Bennington ile birlikte çalıştığı ilk şarkının ismi 'Blue' idi. Bu şarkıyı beğenmemişlerdi fakat şarkının sonundaki vokalde kabul edilebilir bir şeyler vardı. Chester Bennington ve Mike Shinoda melodiyi alıp üzerine yeni sözler yazdılar. Chester vokal kayıtlarını Mike ise altına gitarları yazdı ve stüdyoda çalışan diğer grup üyeleriyle buluşup ortaya 'Crawling'i çıkardılar. Brad Delson, Chester'ın sesinin grubun söz yazma yeteneğinin çok üstünde olduğunu söylüyor: "Chester gruba katıldığında vokal kısımları; 'Hey bu bizim istediğimiz vokal kısımları' bölümünden 'Wow bu vokaller hayal bile edemeyeceğimiz kadar iyi' kısmına dönüştü çünkü onun(Chester'ın) öfkesi

Mike Shinoda: "Hedefim Yeni Bir Vokalist Aramak Değil"

Mike Shinoda Mart'ta başlayacak Post Traumatic 2019 turnesi öncesinde Rock Antenne ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Linkin Park'ın geleceği ile ilgili de önemli bilgiler verdi. Çeviri: İpek Alâra Akbulut , Linkin Park Türkiye Fotoğraf: Daniel Prakopcyk

Talinda Bennington'dan Akıl Sağlığı Hakkında Açıklamalar

Chester'ın eşi Talinda Bennington, NowThis'e akıl sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu.  Çeviri: İpek Alâra AKBULUT, Linkin Park Türkiye Fotoğraf: (©Frazer Harrison/Getty Images)