Ana içeriğe atla

Roysi, İtalya Konserinden Bildiriyor

(© Mairo Cinquetti)
İtalya'ya giden Soldier'lerdan Roysi, IDays Festival'a katılıp Linkin Park'ı canlı görme fırsatına sahip oldu. Kendisiyle yaşadığı konser deneyimi hakkında küçük bir konuşma yapıp neler yaşadığını sizler için sorduk: 

Röportaj: İpek Alâra AKBULUT



"Merhabalar. Sadece 5 aylık bir süreç için İtalya'ya gelip, Linkin Park'ın konseri olacağını öğrenmek benim için çook büyük bir şans oldu. Öncelikle şunu söyleyeyim. Linkin Park'dan önce sıyala Nothing But Thieves, Sum41, Blink182 çıktı sahneye. Linkin Park çıktığı zaman anladım aradaki farkı. Tamam Blink'in de çılgın bir hayran grubu vardı, ama gecenin sonunda görüyorsunuz ki 80.000 seyirci aslında sadece ve sadece LP için oradaydı. En sevdiğin grubu en az senin kadar seven bu kadar çok insanla aynı ortamda olmak, istisnasız Hybrid Theory'den, One More Light'a kadar bütün şarkı sözlerini onlara ezbere söylemek çok farklı ve güzel bir duygu. 


(© Mairo Cinquetti)

Açıkçası konsere gitmeden önce endişelerim vardı. Çünkü bir kaç sene önceki live videolarını izlediğimde Chester'dan beklediğim performansı pek görememiştim. Doğrusu o güzel sesiyle dolu dolu bağıramayacağını düşünüyordum. Ama One Step Closer'a geldiğinde çığırmasından hiçbir şey kaybetmediğini görmüş oldum .



(© Mairo Cinquetti)

Şöyle söyleyebilirim ki bir LP konserinde LPU üyesi olmak çok büyük bir şans. Hem o koca sırayı beklemek zorunda kalmıyorsunuz, hem de büyük ihtimalle sahne önünde sıkış tepiş olmadan rahat rahat konserin keyfini çıkarma şansını elde ediyorsunuz. Grubu yakından görmesi de cabası tabii. Farkında olsaydım katılırdım önceden. Siz, siz olun. Konser ihtimalini varsa önceden LPU üyesi olun. Bileti de daha ucuza getirmiş olursunuz ve kim bilir belki Meets and Greets'e katılma şansı elde edersiniz. Neyse sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki bu grup sadece kayıtlarda değil, sahnede de harika iş çıkarıyor. Gidin ve görün.



Not: Mike o kadar mutluydu ki kalabalıktan, sürekli şapşal şapşal bakıp sırıtıyordu"



Roysi'ye bize zaman ayırıp deneyimini bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ediyoruz. :) 

İtalya konserinin tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linkin Park'ın Ünlü Şarkısı "Crawling"in Hikayesi

Metal Wani sitesi, Linkin Park'ın Crawling şarkısının hikayesini yayınladı. Kaynak : https://metalwani.com/2018/02/story-behind-linkin-parks-most-famous-song-crawling.html Çeviri : Kaan YEDİDAL Crawling, Linkin Park'ın ilk albümünden bir şarkı. Grubun Chester Bennington ile birlikte çalıştığı ilk şarkının ismi 'Blue' idi. Bu şarkıyı beğenmemişlerdi fakat şarkının sonundaki vokalde kabul edilebilir bir şeyler vardı. Chester Bennington ve Mike Shinoda melodiyi alıp üzerine yeni sözler yazdılar. Chester vokal kayıtlarını Mike ise altına gitarları yazdı ve stüdyoda çalışan diğer grup üyeleriyle buluşup ortaya 'Crawling'i çıkardılar. Brad Delson, Chester'ın sesinin grubun söz yazma yeteneğinin çok üstünde olduğunu söylüyor: "Chester gruba katıldığında vokal kısımları; 'Hey bu bizim istediğimiz vokal kısımları' bölümünden 'Wow bu vokaller hayal bile edemeyeceğimiz kadar iyi' kısmına dönüştü çünkü onun(Chester'ın) öfkesi

Mike Shinoda: "Hedefim Yeni Bir Vokalist Aramak Değil"

Mike Shinoda Mart'ta başlayacak Post Traumatic 2019 turnesi öncesinde Rock Antenne ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Linkin Park'ın geleceği ile ilgili de önemli bilgiler verdi. Çeviri: İpek Alâra Akbulut , Linkin Park Türkiye Fotoğraf: Daniel Prakopcyk

Talinda Bennington'dan Akıl Sağlığı Hakkında Açıklamalar

Chester'ın eşi Talinda Bennington, NowThis'e akıl sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu.  Çeviri: İpek Alâra AKBULUT, Linkin Park Türkiye Fotoğraf: (©Frazer Harrison/Getty Images)