Ana içeriğe atla

Mike Shinoda: One More Light Live Üzerine

Mike Shinoda, geçtiğimiz Cuma günü One More Light Live’ın yayınlanması üzerine LPFanCorner’la beraber Instagram’da canlı yayında bir dinleme etkinliği gerçekleştirdi. İşte o yayından kalan önemli notlar:


  1. Mike Chester’ın hologramının aptalca bir fikir olduğunu düşündüğünü ve asla böyle bir şey yapmayacaklarını söylüyor.
  2. Chester için “En iyiler” tarzı bir şey yapmaktansa bu güzel anları turnede yakalamak istediklerini söyledi.
  3. Grubun arkadaşları ve kayır şirketi turneden canlı bir albüm yapmanın iyi bir fikir olduğunu düşündü. 
  4. Brad, Ethan ve Josh (stüdyo mühendisleri) albüm için şarkıyı seçmekle sorumlu kişilerdi. 
  5. Mike Cuma gününe kadar (yayın günü, 15 Aralık) ‘Looking For an Answer’ üzerine çalışmadıklarını, bu hafta ya da önümüzdeki hafta içinde üzerinde çalışmayı planladığını söyledi. Şarkının demo’sunu gruptaki diğer üyelere gönderdiğini ve Rob’un dinlediğini, böylelikle bateri kayıtlarına başlayabileceklerini söyledi.

  6. One More Light Live dünya çapında birçok ülkede listelerde birinci sırayı aldı. Bu canlı performans albümleri için ilklerden biri. 
  7. Bir Linkin Park klasiği olarak, Mike yayına bir hayranı davet ettiğinde tüm yayın çöktü. 
  8. ‘Leave Out All The Rest’in yeni düzenlemesi grup One More Light üzerinde çalışırken ortaya çıktı. Mike çoğu şarkının ne kadar sakin başladığını düşündü ve LOATR’ın albüm versiyonundan daha sesli olması gerektiğini düşünerek provalara başladı. 
  9. Mike’ın evindeki stüdyo sıkışık bir şekilde yer alıyor, böylelikle grup eski zamanlardaki gibi gelip şarkıları çalabiliyor. 
  10. Stormzy önce kendi albümünü, ardından ‘Good Goodbye’ı bitirdi. Klip çekilirken sadece birkaç saatliğine Los Angeles’a gelip Birleşik Krallık’a geri döndü. 
Mike ‘What I’ve Done’ esnasında canlı yayından ayrıldı. Canlı yayın yaklaşık 40 dakika sürdü.

Kaynak: Linkin Park Live
Çeviri: Linkin Park Türkiye

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linkin Park'ın Ünlü Şarkısı "Crawling"in Hikayesi

Metal Wani sitesi, Linkin Park'ın Crawling şarkısının hikayesini yayınladı. Kaynak : https://metalwani.com/2018/02/story-behind-linkin-parks-most-famous-song-crawling.html Çeviri : Kaan YEDİDAL Crawling, Linkin Park'ın ilk albümünden bir şarkı. Grubun Chester Bennington ile birlikte çalıştığı ilk şarkının ismi 'Blue' idi. Bu şarkıyı beğenmemişlerdi fakat şarkının sonundaki vokalde kabul edilebilir bir şeyler vardı. Chester Bennington ve Mike Shinoda melodiyi alıp üzerine yeni sözler yazdılar. Chester vokal kayıtlarını Mike ise altına gitarları yazdı ve stüdyoda çalışan diğer grup üyeleriyle buluşup ortaya 'Crawling'i çıkardılar. Brad Delson, Chester'ın sesinin grubun söz yazma yeteneğinin çok üstünde olduğunu söylüyor: "Chester gruba katıldığında vokal kısımları; 'Hey bu bizim istediğimiz vokal kısımları' bölümünden 'Wow bu vokaller hayal bile edemeyeceğimiz kadar iyi' kısmına dönüştü çünkü onun(Chester'ın) öfkesi

Mike Shinoda: "Hedefim Yeni Bir Vokalist Aramak Değil"

Mike Shinoda Mart'ta başlayacak Post Traumatic 2019 turnesi öncesinde Rock Antenne ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Linkin Park'ın geleceği ile ilgili de önemli bilgiler verdi. Çeviri: İpek Alâra Akbulut , Linkin Park Türkiye Fotoğraf: Daniel Prakopcyk

Talinda Bennington'dan Akıl Sağlığı Hakkında Açıklamalar

Chester'ın eşi Talinda Bennington, NowThis'e akıl sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu.  Çeviri: İpek Alâra AKBULUT, Linkin Park Türkiye Fotoğraf: (©Frazer Harrison/Getty Images)